Lidl

winkelfoto_7

Lidl

Wij Willen altijd het beste voor onze klanten Ai??n de wereld om ons heen. Vandaag en in de toekomst. Daarom nemen https://topdatingsitesreview.com wij in ons dagelijks handelen onze verantwoordelijkheid met betrekking tot duurzame, sociale en milieuaspecten. Op deze manier werken we maatschappelijk en bedrijfseconomisch verantwoord en creAi??ren we blijvende meerwaarde op lange termijn.
Onze kernprincipes Idantgerichtheid’ en ‘eenvoud’ spelen hierbij een belangrijke rol. Klantgerichtheid betekent dat we onze klanten altijd producten van de hoogste kwaliteit bieden en we goed luisteren naar de wensen van onze klanten. Zo komen we aan de wensen en behoeften van de samenleving tegemoet.
Eenvoud betekent dat we onze bedrijfsprocessen altijd zo efficiAi??nt en kostenbewust mogelijk inrichten. Hierdoor gaan we van nature zuiniger om met grondstoffen en energie. Dat is beter voor het milieu en de kosten die we besparen zien onze klanten does money buy happiness process essay weer terug in hun portemonnee.
Deze gedachte geven we met het motto ‘Op weg naar morgen!’ via vijf pijlers vorm: Assortiment, Gezondheid, Maatschappij, Medewerkers en Klimaat.